пʼятниця, 23 березня 2012 р.

AtmaSferNo


“Internal” – саме таку назву дала “AtmAsfera” своєму третьому студійнику, що побачив світ цього місяця. Робота над альбомом тривала досить довго, - перші записи було зроблено ще 2009 року. Географія творення пісень також широка: ловили натхнення в Україні, Польщі, Норвегії і навіть в Швеції. За час написання альбому гурт трохи змінив свій склад і остаточно переключився на романтику, проте фанати залишились задоволеними.

Місяці студійної роботи, кілометри гастрольних доріг та гігабайти фотографічних вражень – робота над «Internal» не завжди була легкою. «Це певною мірою стильовий та емоційний рубіж нашої тврчості. Альбом можна назвати завершенням певної творчої епохи в нашій музиці. Мабуть, щоб зрозуміти її, в неї потрібно зануритись з головою і пережити разом із нами...» - ділиться учасниця гурту Настя Яремчук (вокал, флейта).

Першими почули нову платівку в Чехії: музиканти нещодавно відіграли концерти в клубах Праги, Бирно, Простейова та Зліна. Щодо ротацій, то першим увійшов в радіоефіри твір «Bala». Причому радіостанцією, яка отримала право на першу трансляцію, стала Butterflies Radio (Маямі, Флоріда, США). В Польщі «Internal» з 26 березня з’явиться в мережі Empik. Концерти в підтримку нового альбому тут розпочнуться з квітня – першими в концертній трасі: Люблін та Вроцлав.

А вчора, 22 березня, свою третю студійну роботу “AtmAsfera” представила на Батьквіщині, у Львові. Концерт пройшов у рамках проекту «Побачення зі Львовом» у приміщенні МПК ім.Г.Хоткевича.




17 квітня відбудеться великий концерт-презентація альбому в київському клубі Sullivan Room.

Немає коментарів:

Дописати коментар