неділя, 27 листопада 2011 р.

"Мирний воїн" за щастя

 
Тепер я йду у дику далечінь...

Жанр: драма, пригодницький, біографічний
Країна: США 

рік випуску: 2007
Оригінальна назва: Into the Wild

Кіностудія / кінокомпанія: Paramount Vantage, Art Linson Productions
Режисер: Шон Пенн
Актори: Еміль Хірш, Марша Гей Харден, Вільям Хйорт, Джена Мелоун, Брайан Ш. Діркер, Кетрін Кінер, Вінс Вон, Крістен Стюарт, Хел Холбрук, Джім Гальєн



Він закінчив престижний Універтситет Еморі і розказує батькам про плани на Гарвард. Він розумний, гарний, непересічний. У нього є молодша сестра, яку він обожнює і старенька машина, яку ні на що не проміняє. Він щасливий.

У батька насправді інша дружина, а їхня сім'я зсередини більше схожа на віддалений макет чогось справжнього. Усе їхнє дитинство минуло в страху. Він не схильний нікому нічого доводити, але й не може більше бачити їх. Він тут задихається. Він мріє зникнути, його дратує соціум. Він щасливий?

Він ріже кредитки, спалює гроші, знищує усі документи. Чек з усіма своїми збереженнями, а це 24 тис. доларів, віддає до благочинного фонду: "Нагодуйте там когось". Він їде геть, узявши тільки найнеобхідніше. Він лишає машину, нелегально сплавляється до Канади, вбиває оленя. Він зустрічає на своєму шляху багато різних людей, кожен з яких, як і він, щось шукає. Але щоразу, як тільки все налагоджується, він знову зникає, залишаючи обіцянку ще зустрітись, але не відчуваючи зобов'язання її виконувати. Так він мріє дійти до Аляски. Він щасливий!

Геніальний фільм,  давно треба було про нього написати. Хоч і дуже важкий. Настирливо раджу подивитися всім!

На основі реального життя.


Немає коментарів:

Дописати коментар