субота, 24 вересня 2011 р.

Щиро вдячні

Хто ж такий Денис Олійник?
Це питання зараз хвилює багатьох.  Яка людина посміла кинути виклик владі? Ким він був у "попередньому" житті, який в нього досвід, якщо він бажає виводити людей на майдан?
Отож досьє:
 
Народився 07 листопада 1977 року в Запоріжжі
 
Освіта: вище, КНЕУ  факультет "Економіки і управління", магістр "Інвестиційного менеджменту"
 
Чим гордиться: з особистого - своїми дітьми, з бізнесу - командами в реалізованих проектах.
 
За що соромно: за упущений час і можливості, за неправильні рішення, які вплинули на динаміку бізнесу
 
Життєве кредо : "Жити треба так, щоб не було тяжко боляче за безцільно прожиті роки". Н.Островский
 
Хобі : Інтернет-блог, великий теніс.
 
Денис має  непоганий досвід журналіста : "Інвестгазета", "Моріон", інтернет-видання про інтернет-маркетинг, після цього пішли власні проекти.
Серед його якостей можна відзначити потяг до пригод. "Я знаю і розумію що робота в малому бізнесі частенько дає менше матеріальної вигоди на виході, чим можна було б отримати, застосовуючи ті ж знання у великій структурі. Наприклад, коли я вже працював у Футболці.юа мені пропонували посаду заступника голови правління досить великого банку. При цьому фінансово пропозиція була разу в два цікавіше, ніж мої заробітки на той момент у Футболці. Але така робота не дає можливості ходити на роботу в рваних джинсах або кросовках :)" (з інтерв'ю http://www.prostobiz.ua


Досить швидко відео з блогу було видалене самим Денисом, а як повідомляють тепер інші інформаційні агентства, на сьогодні він уже покинув Україну разом з сім'єю. Обіцяв, що повернеться і запише нове, вже "жорсткіше". Революція гряде!

Немає коментарів:

Дописати коментар